به گزارش خبرنگار مهر، بهمن امانی صبح امروز در جمع خبرنگاران ملایر با اشاره به اینکه دانشگاه ملایر هم اكنون با داشتن شش هزار دانشجو به عنوان یکی از دانشگاه های برتر در شهرستان، استان و کشور محسوب می شود گفت: در حال حاضر 60 رشته دانشگاهی در دانشگاه ملایر فعال است.
وی بیان داشت: بیشتر رشتههای دانشگاه ملایر در مقاطع تحصيلات تکمیلی شامل کارشناسی ارشد و دکترا است.
رئیس دانشگاه ملایر در ادامه از پذیرش یک هزار و 700 دانشجوی جدید در سال تحصیلی جاری در این دانشگاه در مقاطع مختلف خبر داد و گفت: از این تعداد یک هزار و 400 دانشجو مقطع کارشناسی و 380 دانشجو نیز در مقاطع ارشد و دکترا هستند.
وی در ادامه از پذیرش دانشجو در رشتههای دکترای پژوهش محور در هشت رشته برای نخستين بار در دانشگاه ملایر خبر داد و افزود: رشتههای دکترای پژوهش محور در خصوص کشاورزی، باغبانی و رشتههای مرتبط است.
رئیس دانشگاه ملایر پیشرفتهای عمرانی این دانشگاه را طی سالهای اخیر مثال زدنی برشمرد و گفت: امسال و سال آینده چند طرح عمرانی دیگر در دانشگاه ملایر به بهره برداری می رسد.
پیشرفت فیزیکی 50 درصدی دانشکده معارف ملایر
وی پیشرفت فیزیکی دانشکده معارف را در این دانشگاه 50 درصد برشمرد و گفت: این دانشکده در بهار سال آینده به بهره برداری می رسد و از سال آینده پذیرش دانشجو را در رشته های معارف در این دانشگاه خواهیم داشت.
وی همچنین به ساخت ورزشگاه چند منظوره دانشگاه ملایر اشاره کرد و افزود: این ورزشگاه با بیش از یک و نیم میلیارد تومان ساخته شده که فقط امکانات فیزیکی و وسایل داخل سالن آن تکمیل نیست که در صورت تکمیل وسایل تا یک ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
امانی همچنین پیشرفت فیزیکی کتابخانه دانشگاه را نیز 15 درصد عنوان کرد و گفت: اعتباراتی که برای کتابخانه درنظر گرفته شده هنوز تخصیص پیدا نکرده و برای تکمیل آن بیش از 700 میلیون تومان اعتبار نیاز است.
وی در ادامه با بیان اینکه در دو سال گذشته بیش از 20 همایش ملی در دانشگاه ملایر با حضور استادان و کارشناسان از سراسر کشور در دانشگاه ملایر برگزار شده است ابراز داشت: امسال نیز هشت همایش ملی در سال جاری در دانشگاه ملایر برگزار خواهیم کرد.
امانی در ادامه از برگزاری دومین همایش ملی انگور در روزهای 17و 18 مهر ماه امسال در دانشگاه ملایر خبر داد و گفت: در این همایش پس از ارسال مقالات به دبیرخانه 150 مقاله از سراسر کشور پذیرفته شده است.
وی افزود: این مقالات در روزهای برگزاری همایش که با حضور میهمانان ویژه بین المللی برگزار می شود به صورت شفاهی و پوستر ارائه می شود.
رئیس دانشگاه ملایر همچنین برگزاری نمایشگاه از دستاوردهای کشاورزی ملایر در زمینه های انگور و صنایع مرتبط با آن را در دانشگاه ملایر در روزهای برگزاری همایش از برنامه های جنبی این همایش برشمرد.
کسب مجوز جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه ملایر
وی در ادامه به کسب مجوز جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه ملایر اشاره کرد و افزود: در این زمینه در سال تحصیلی جاری از ترم آینده بیش از 70 دانشجو از کشورهای مختلف در دانشگاه ملایر جذب می شوند.
امانی ابراز داشت: دانشجویان خارجی که قرار است در دانشگاه ملایر جذب شوند در مقاطع ارشد و دکترا هستند که در رشته های دکترا در هر رشته یک نفر و در کارشناشی ارشد نیز در هر رشته دونفر جذب دانشگاه ملایر خواهند شد.
رئیس دانشگاه ملایر بیان داشت: دانشگاه ملایر به خاطر داشتن ظرفیت و توانمندی های لازم توانسته است این مجوز را که بیشتر در اختیار دانشگاه های مادر در کشور است از آن خود کند.
وی در ادامه به راهاندازی دانشگاه مجازی در دانشگاه ملایر اشاره کرد و گفت: کارهای راه اندازی دانشگاه مجازی نیز آغاز شده و امیدواریم بتوانیم در رشته های مختلف در آینده نزدیک شاهد پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف به صورت مجازی در دانشگاه ملایر نیز باشیم.
تاسیس پردیس بین المللی دانشگاه ملایر در سال آینده
رئیس دانشگاه ملایر در ادامه از تاسیس پردیس بین المللی دانشگاه ملایر در سال آینده خبر داد و افزود: در این راستا اطلاعات لازم خواسته و به وزارت خانه ارسال شده و در صورت موافقت با توجه به امکانات دانشگاه ملایر در ساختمانی مجزا پردیس بین المللی در دانشگاه راهاندازی می شود.
وی همچنین رایزنی برای کسب مجوز دانشگاه بین الملل در دانشگاه ملایر را از برنامههای این دانشگاه در سال آینده عنوان کرد.
امانی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر مجوز دانشجویان دکترا در دانشگاه ملایر در 13 رشته است گفت: امسال برای نخستين بار دانشگاه ملایر در رشتههای دکترای پژوهش محور دانشجو میپذیرد .
وی بیان داشت:در این زمینه نیز مجوز هشت رشته دکترای پژوهش محور در رشتههای کشاورزی و امور مرتبط به آن گرفته شده است که بزودی در این زمینه نیز دانشجو جذب میشود.
نظر شما